De Freonskip
Activiteiten

Regelmatig organiseert "De Freonskip" avonden met een speciaal thema. Andere voorbeelden zijn het Oranjecafe, de karaoke-avond en de biertapwedstrijd.

Daarnaast organiseren verenigingen activiteiten waarbij wij bijvoorbeeld de catering verzorgen of de accomodatie. De jaarlijks terugkerende krieltoneel van de toneelvereniging "Wy doarre wer" is hier een goed voorbeeld van. Carnavalsvereniging "De Fyfkes" organiseert het jaarlijkse Carnaval en de elfde van de elfde.

Ook voor het jaarlijks terugkerende dorpsfeest "De Merke" verzorgen wij de catering, zowel in onze eigen zalen, in de tent als op het hynstefjild. Op www.blauhus.nl is een actuele agenda te zien waarin deze activiteiten worden aangekondigd.

Wekelijkse / maandelijkse activiteiten

Blauwhuis kent een aantal biljartclubs die hun eigen biljartavond hebben in onze bar. Ook de sjoelclub speelt hun competitie in onze bar. Diverse motor- en fietstochten starten, passeren of eindigen bij ons café. De zuidwesthoek is een ideale plek om lekker te fietsen of met de motor zinderend over bochtige weggetjes te cruissen.

De Hemdyk Rintocht heeft deze omgeving op de kaart gezet qua wandelen. Ook de St. Vituskerk ligt op deze route, een mooie kerk om eens te bekijken. Neem gerust eens een tussenstop voor een lunch in ons Café Restaurant.